Selecteer een pagina

We leven echt in stimulerende tijden wanneer het betrekking heeft op technologie. Je zult zeker moeilijk te vinden zijn om iemand te vinden die ouder is dan 12 jaar en die geen mobiele telefoon of een andere vorm van draadloze eenheid heeft. De hoeveelheid gegevens die onze naties mobiele netwerken doorkruist, is en ontwikkelt zich de laatste paar jaar enorm.

Dus, wat begon deze vloedgolf van draadloos gegevensgebruik? Het was de introductie van de mobiele telefoon samen met de draadloze tarieven die werden geleverd via de huidige 3G-netwerken en vandaag de dag 4G-netwerken. En met slimme apparaten, heb ik eigenlijk zeker niet alleen betrekking op elk type slimme apparaten, ik heb het eigenlijk over de mobiele telefoons die feitelijk tot stand zijn gekomen als gevolg van het feit dat Apple lanceert, is het feitelijk IOS-besturingssysteem ook op de Apple iPhone als Google.com met zijn persoonlijke Android-besturingssysteem.

Het is 10 jaar geleden geëindigd en ik heb gefunctioneerd in een bedrijf dat “Mobile World Wide Web” heette. Ik werkte met een telecombedrijf dat netwerkinfrastructuur bouwde, maakte en aan mobiele operators aanbood, de gelijkenis AT & T, Verizon Wireless, Sprint, evenals MetroPCS om er maar een paar te noemen. Onze experts hadden simpelweg 3G-technologie op de markt geïntroduceerd en we moesten nu zowel de stuurprogramma’s, eindgebruikers als organisaties informeren over de capaciteiten en waarschijnlijkheden die bestonden met het gebruik van draadloze records. We boden behandelingen om de capaciteiten te illustreren, veel bestaande uit het gebruik maken van locatiegebaseerde bedrijven.

Het grootste voordeel dat ons bedrijf met het bedrijfsleven voortstuwde, was het gebruik maken van veilige, draadloze records. Ik herinner me altijd dat ik discussies heb gegeven aan verschillende grote bedrijven over hoe veel effectiever ze hun reisleden zouden kunnen maken door hen gewoon een 3G-draadloze informatiekaart te geven waarmee ze hun laptopcomputers kunnen insluiten.